OVER ONS

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining en examenbijles aan leerlingen van de middelbare school. Leerlingen van het vmbo tot aan het vwo, van de brugklas tot en met het examenjaar, kunnen bij ons terecht!

 

Wij bieden de begeleiding op verschillende locaties:

Lentiz Reviuslyceum, Maassluis

Lentiz Revius Mavo, Maassluis

Lentiz VMBO, Maasland

Thuis bij de leerling, in Maassluis en Maasland

Online via Facetime

Vanaf het schooljaar 2020-2021 begeleiden wij leerlingen van de basisschool. Deze begeleiding bieden wij aan bij de leerling thuis.

Paul Dorsman en Eline Jansen zijn de oprichters van StudiePlus Maassluis. Beiden hebben zij al jaren ervaring met het geven van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining. Paul coördineert de bijles, de basisschoolbegeleiding en de examentraining. Eline coördineert de huiswerkbegeleiding, het bijspijkertraject en de examentrainingen. De bijlessen, de huiswerkbegeleiding, de basisschoolbegeleiding en de examentraining worden gegeven door jonge, enthousiaste, ervaren en kundige begeleiders.

 

SAMENWERKINGEN

LENTIZ REVIUSLYCEUM

Wij werken samen met het Lentiz Reviuslyceum, Maassluis. Het Reviuslyceum is een havo/vwo-school. Op het Reviuslyceum hebben wij meerdere lokalen ter beschikking om huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining te geven.

Het Bijspijkertraject:

300 leerlingen van het Reviuslyceum en van het Revius Mavo spijkeren we in het schooljaar 2020/2021 bij in de vorm van individuele/groepsbijlessen, examentraining en huiswerkbegeleiding.

 

Er wordt nauw samengewerkt met de docenten, mentoren, de directie en de zorgcoördinator. 

Klik op de onderstaande knop om naar de website te gaan van het Reviuslyceum

LENTIZ REVIUS MAVO

Wij werken samen met het Lentiz Revius Mavo, Maassluis. Het Revius Mavo is een vmbo-school. 

Het Bijpspijkertraject:

300 leerlingen van het Reviuslyceum en van het Revius Mavo spijkeren we in het schooljaar 2020/2021 bij in de vorm van individuele/groepsbijlessen, examentraining en huiswerkbegeleiding.

Er wordt nauw samengewerkt met docenten, mentoren, de directie en de zorgcoördinator.

Klik op de onderstaande knop om naar de website te gaan van het Revius Mavo

 

DE BLIJE STUDENT

De Blije Student is gespecialiseerd in het helpen van jongeren met het kiezen van een studie die bij hen past. De Blije Student biedt individuele coaching en studiekeuzetraining aan.

De Studiekeuzetraining van De Blije Student is:

– Persoonlijk

– Interactief

– Resultaatgericht

– Kortdurend

Geeft inzicht in:

– Drijfveren, interesses, motivaties

– Kwaliteiten

– Bijpassende studies


Manuela Brasse, studiekeuzecoach.

“Ik zag veel jongeren worstelen met hun studiekeuze. Daar wilde ik wat aan doen. Want om goed te kunnen kiezen heb je zelfkennis nodig en daarom heb ik De Blije Student opgericht. De Blije Student biedt een 1,5 daagse Studiekeuzetraining aan. De door mij ontwikkelde training combineert interactieve opdrachten met een beroepskeuzetest in spelvorm. Doordat ik met kleine groepen werk is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Door de  training worden jongeren bewust van hun intrinsieke motivatie. Zo krijgen zij een goed beeld van hun drijfveren (motivaties), hun kwaliteiten en welke studies daarbij zouden passen. Zodat ze na de training bewust en met zelfvertrouwen hun studiekeuze kunnen maken die bij hen past. ”

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

LENTIZ VMBO Maasland

Wij werken samen met het Lentiz VMBO, Maasland. Het Lentiz VMBO is een school voor vmbo en biedt de Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde/Theoretische Leerwegen aan.

Het Bijpspijkertraject:

100 leerlingen van leerjaar 1 van het Lentiz VMBO Maasland spijkeren we in het schooljaar 2020/2021 bij in de vorm van groepsbijlessen.

Er wordt nauw samengewerkt met docenten, mentoren, de directie en de coördinator van leerjaar 1.

Klik op de onderstaande knop om naar de website te gaan van het Lentiz VMBO Maasland.