top of page
Math Notebook and Calculator

HUISWERKBEGELEIDING

Heb je moeite met plannen? Heb je hulp nodig bij het maken van het huis-en of leerwerk? Of heb je een rustige plek nodig om geconcentreerd bezig te zijn met school? Wij kunnen goed helpen tijdens de huiswerkbegeleiding.

Wij geven vakinhoudelijke huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school. Leerlingen van het vmbo tot aan het vwo, van de brugklas tot en met het examenjaar, kunnen bij ons terecht!

TARIEVEN

1 dag is van 14:00 tot 18:00 uur

€125,-

Per maand
1 dag per week

€190,-

Per maand
2 dagen per week

€240,-

Per maand
3 dagen per week

€260,-

Per maand
4 dagen per week

Exclusief €15,- eenmalige inschrijfkosten

Heb je interesse in de huiswerkbegeleiding? Vul via de onderstaande knop het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

HUISWERKBEGELEIDING OP SCHOOL

Wij geven de huiswerkbegeleiding op het Reviuslyceum in Maassluis. 

Op het Reviuslyceum hebben wij de beschikking tot meerdere lokalen, waar rustig huiswerkbegeleiding gegeven kan worden.

Huiswerkbegeleiding is gericht op het verbeteren van de studievaardigheden en het verbeteren van de cijfers. Het maak- en leerwerk van de leerling is het uitgangspunt. De huiswerkbegeleider helpt met de planning, beantwoordt vragen over de stof, controleert het maakwerk en overhoort het leerwerk. 

 

Math Notebook and Calculator
laptop Work

ONLINE HUISWERKBEGELEIDING

De huiswerkbegeleiding kan ook online plaatsvinden. 

Dit is handig als je niet in Maassluis of Maasland woont of als online begeleiding de voorkeur heeft.

De huiswerkbegeleider maakt op het begin van de week samen met uw kind een weekplanning. Doordeweeks vinden meerdere Online afspraken plaats. Tijdens de doordeweekse afspraken is er tijd voor het stellen van vragen en wordt het huiswerk besproken en gecontroleerd. Daarnaast wordt het leerwerk overhoord.

 

De online huiswerkbegeleiding vindt op meerdere momenten in de week plaats en is flexibel in te plannen met de huiswerkbegeleider. Zo kunnen wij je op afstand helpen!

De huiswerkbegeleiding op het Lentiz Reviuslyceum in Maassluis vindt plaats op de onderstaande dagen en tijden.​

Maandag: 14:00-18:00

Dinsdag: 14:00-18:00

Woensdag: 14:00-18:00

Donderdag: 14:00-18:00

Heb je interesse in de huiswerkbegeleiding? Vul via de onderstaande knop het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

PERSOONLIJKE AANPAK

Wij geloven erin dat een persoonlijke benadering richting de leerling belangrijk is om de resultaten te bevorderen. Iedere leerling heeft een andere aanpak nodig bij het leren plannen en bij het maak- en leerwerk. Samen met de leerling komen wij erachter welke manier van plannen, huiswerk maken en leren, het beste werkt. Op deze manier wordt gewerkt aan de motivatie en het zelfvertrouwen van de leerling.

HOE WERKT HET?

Voordat er wordt gestart met de huiswerkbegeleiding, vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats. Eline Jansen, mede-oprichter van StudiePlus, coördineert de huiswerkbegeleiding.

Nadat je hebt aangegeven interesse te hebben, zal zij contact met je opnemen. Hierna volgt een telefonisch intakegesprek. Tijdens het intakegesprek horen wij graag van je, wie je kind is, hoe je kind ervoor staat en waar je kind moeite mee heeft. Aan de hand van deze informatie bespreken wij samen met je hoe wij je kind gaan helpen. Samen kijken wij met je hoeveel dagen huiswerkbegeleiding je kind gaat volgen bij ons.

De begeleiding wordt verzorgd door een van de begeleiders van StudiePlus. De huiswerkbegeleider heeft affiniteit en ervaring in het geven van huiswerkbegeleiding. Daarnaast is de huiswerkbegeleider minimaal in het bezit van een havo diploma.

HOE HOUDEN WIJ JE OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN VAN JE KIND?

Wij werken met het leerlingenvolgsysteem ‘HOMi. De huiswerkbegeleider schrijft op de dag dat de leerling bij de huiswerkbegeleiding is geweest, een logboekstuk op HOMi. In het logboekstuk wordt beschreven hoe de huiswerkbegeleiding is verlopen. Via HOMi wordt dit automatisch verzonden naar je email. Op deze manier weet je wat je kind doet tijdens de huiswerkbegeleiding. Daarnaast zal Eline Jansen regelmatig met je evalueren hoe je kind zich ontwikkelt.

VOORDELEN HUISWERKBEGELEIDING

✔ Je wordt beter in plannen.
✔  Je kan terecht met vragen over elk vak.
✔  Je hebt een rustige plek om bezig te zijn met school.
✔  Je leert welke aanpak voor het maak-en leerwerk het beste bij je werkt.
✔  Je krijgt meer motivatie en zelfvertrouwen.
✔  Je haalt hogere cijfers.

bottom of page