top of page
Study Group

EXAMENTRAINING

Meld je hier aan voor de examentraining!

Heb je hulp nodig tijdens de voorbereiding van de examens? Of zoek je een plek om rustig en geconcentreerd te leren voor de examens? Wij geven examentraining, examenbijles en examenplanning aan leerlingen van het examenjaar.

EXAMENTRAINING

Je kan bij ons examentraining volgen. Tijdens de examentraining krijg je hulp gericht op één vak. De leerling krijgt in totaal 6 uur examentraining verdeeld over twee dagen. De examentraining wordt gegeven aan een groepsgrootte van maximaal 9 leerlingen. Het voordeel hiervan is dat de examentraining erg persoonlijk is. Wij geloven erin dat een persoonlijke benadering belangrijk is om de resultaten te bevorderen.

De examentraining bestaat uit het bespreken en oefenen van onderwerpen die in het examen naar voren komen. De leerling kan vragen stellen over de theorie en opdrachten. 

De examentraining wordt gegeven door een begeleider die dit vak goed beheerst. De begeleider geeft uitleg, tips en adviezen.

De examentraining vindt plaats in de meivakantie op het Reviuslyceum of op het Revius Mavo in Maassluis. 

Students Writing on Board
Teacher Helping Student

EXAMENBIJLES

Wij geven ook individuele examenbijles. De examenbijles is gericht op het beter begrijpen van de stof, zodat je beter voorbereid bent op het examenvak waar moeite mee wordt ervaren. Tijdens de examenbijles kan je terecht met al je vragen en worden handige tips en adviezen gegeven, zodat je de stof beter gaat begrijpen.
De examenbijles kan op het Reviuslyceum/Revius Mavo plaatsvinden of aan huis.

EXAMENVOORBEREIDING

Wij bieden ook een rustige plek aan om te leren onder begeleiding. Je wordt algemeen begeleidt bij het leren van alle vakken. Een verschil met thuis leren is dat je minder afleiding hebt en je volledig kan richten op het voorbereiden van de examens.

Image by Helloquence
Image by Marten Bjork

EXAMENPLANNING

Naast de examentraining, examenbijles en de examenvoorbereiding kunnen wij je ook helpen met het maken van een overzichtelijke planning voor de examenperiode. Hierbij wordt ook besproken hoe er wordt geleerd.

StudiePlus geeft in de volgende vakken examenbegeleiding en examenbijles:

Wiskunde  -  VMBO

Wiskunde A  -  HAVO en VWO

Wiskunde B HAVO en VWO

Economie

Bedrijfseconomie

Engels

Frans

Duits

Nederlands

Biologie

Scheikunde

Natuurkunde

Geschiedenis

Aardrijkskunde

Kunstgeschiedenis

Heb je interesse in de examentraining? Vul via de onderstaande knop het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

TARIEVEN

€129,-

Examentraining

6 uur

€26,-

Examenbijles

per uur

€40,-

Examenvoorbereiding

per dagdeel

€26,-

Examenplanning

per uur

Exclusief €15,- eenmalige inschrijfkosten

bottom of page