Study Group

EXAMENBEGELEIDING

Heb je hulp nodig tijdens de voorbereiding van de examens? Of zoek je een plek om rustig en geconcentreerd te leren voor de examens? Wij geven examenbegeleiding, examenbijles en examenplanning aan leerlingen van het examenjaar.

EXAMENBEGELEIDING

Je kan bij ons examenbegeleiding volgen. Tijdens de examenbegeleiding krijg je hulp gericht op één vak. Je kan voor het gekozen vak twee dagen examenbegeleiding krijgen bij ons. De examenbegeleiding vindt plaats op het Reviuslyceum in Maassluis. Een dag examenbegeleiding duurt vier uur.

Students Writing on Board
Teacher Helping Student

EXAMENBIJLES

Wij geven examenbijles in de eerdere genoemde vakken. De examenbijles is gericht op het beter begrijpen van de stof, zodat je beter bent voorbereid op het examenvak waar moeite mee wordt ervaren. Tijdens de examenbijles kan je terecht met al je vragen en worden handige tips en adviezen gegeven, zodat je de stof beter gaat begrijpen.
De examenbijles kan op het Reviuslyceum plaatsvinden of aan huis.

EXAMENVOORBEREIDING

Wij bieden ook een rustige plek aan om te leren onder begeleiding. Je wordt algemeen begeleidt bij het leren van alle vakken. Een verschil met thuis leren is dat je minder afleiding hebt en je volledig kan richten op het voorbereiden van de examens.

Image by Helloquence
Image by Marten Bjork

EXAMENPLANNING

Naast de examenbegeleiding, examenbijles en de examenvoorbereiding kunnen wij je ook helpen met het maken van een overzichtelijke planning voor de examenperiode. Hierbij wordt ook besproken hoe er wordt geleerd.

StudiePlus Maassluis geeft in de volgende vakken examenbegeleiding en examenbijles:

Wiskunde  -  VMBO

Wiskunde A  -  HAVO en VWO

Wiskunde B

Economie

Bedrijfseconomie

Engels

Cambridge Engels

Frans

Nederlands

Biologie

Natuurkunde

Geschiedenis

Aardrijkskunde

Heb je interesse in de examenbegeleiding? Vul via de onderstaande knop het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

PERSOONLIJKE AANPAK

De examenbegeleiding en de examenvoorbereiding is in een kleine groep van maximaal 5 leerlingen en de examenbijles en de examenplanning is individueel of in een groep van maximaal drie leerlingen. Het voordeel hiervan is dat het erg persoonlijk is. Wij geloven erin dat een persoonlijke benadering belangrijk is om de resultaten te bevorderen.

HOE WERKT HET?

Voordat er wordt gestart met de examenbegeleiding, examenbijles, examenvoorbereiding of de examenplanning vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats. Paul Dorsman, mede-oprichter van StudiePlus Maassluis, coördineert de examenbegeleiding, examenbijles, examenvoorbereiding en de examenplanning. Nadat je hebt aangegeven interesse te hebben, zal hij contact met je opnemen. Hierna volgt een telefonisch intakegesprek. Tijdens het intakegesprek horen wij graag van je, wie je kind is, hoe je kind ervoor staat en met welk vak je kind moeite heeft. 

De examenbegeleiding, examenbijles, examenvoorbereiding en examenplanning worden gegeven door een van de examenbegeleiders van StudiePlus Maassluis. De examenbegeleider heeft affiniteit en ervaring in het geven van examenbegeleiding en examenbijles. Daarnaast heeft de examenbegeleider/bijlesbegeleider de kennis in huis van het vak waar je kind moeite mee heeft.

TARIEVEN

De tarieven worden in februari 2021 bekend gemaakt.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Eline Jansen: 06-28143028 Paul Dorsman: 06-53918115

Reviusplein 8, Maassluis.

©2021 StudiePlus Maassluis  KvK nummer: 75632977